Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 19 апреля 2024, вопрос №106114

Подати автор у розшук

Ситуація така: 


Після початку війни власник авто виїхав за кордон і залишив машину одній людині, вони домовилися що ця людина згодом віддасть кошти за неї. Домовилися на словах, без ніяких розписок. 
Вже другий рік ця людина не віддає ні гроші, ні машину. На дзвінки не відповідає. 


Так як власник за кордоном, він оформив на мене генеральну довіреність та попросив, щоб я подав в розшук авто і зайнявся цією справою.



Чи можете мене проконсультувати з цього питання та допомогти скласти заяву щоб подати машину у розшук. Щоб його конфіскували.


Ходили у відділення поліції і там сказали що швидше буде, якщо відправити електронне заяву на пошту головне відділення поліції у Київ.

Ответы юристов (3)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Заява пишеться в довільній формі.

    Нічого складного немає.

    • Марина Клиент 11 дней назад

      Добрий день. Ви можете мені з цим допомогти?

      • Богун Сергій Павлович

        Так. Можу підготувати.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України