Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 23 апреля 2024, вопрос №106463

Військовий квиток ,не придатність до військової служби

Доброго дня.1 Військовому квитку по статті 83 а ,не придатний з виключенням з військового обліку ,запис не придатний до військової служби 2 В особливих відмітках військового немає виключення з війського обліку 3 Який я маю статус підкажіть ,розумію що не придатний по статтям і здоровї,а от відмітки не зрозумілі 4 Чи потрібно мені оновлювати дані в ТЦК 5 Які мої дії щоб виїхати за кордон якщо це можливо?

Ответы юристов (11)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Григорію!

    Стаття 83 "а" передбачає непридатність з виключенням з обіку, проте у Вашому квитку немає жодної згадки, що Ви були виключені з обліку. Також немає відповідної печатки. ВЛК Ви проходили у 2014 році, а остання відмітка щодо обліку датована 2008 роком за якою Ви були зняті з обліку за наказом 342, як обмежено придатний до ВС.

    Маю великі сумніви, що Вам з таким документом нададуть можливість виїхати за кордон.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Григорій Клиент 10 дней назад

    Який мій статус не придатний,чи оновлювати свої дані в ТЦК?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      По вашій останній відмітці в ВОД Ви не непридатний. Проте, за статтею 83 "а" повинні були бути виключені з обліку. Якщо йти від останнього, то дані оновлювати не потрібно. Але з таким квитком до Вас будуть питання, оскільки немає печатки про виключення з обліку.

    Григорій Клиент 10 дней назад

    Як підтвердити не придатність ?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Вам довідку ВЛК видавали у 2014 році?

    Григорій Клиент 10 дней назад

    Довідки ВЛК не відали

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Тоді можна спробувати звернутись із запитом до ТЦК, проте маю сумніви, що Ваша довідка зберіглась, бо пройшло вже більше 10 років. Можливо інформація щодо того є в Вашій особовій справі.

    Григорій Клиент 10 дней назад

    Шанси 50/50 по довідці,а так вони можуть направити на ВЛК чи ні?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Скорше за все це так і буде.

    Григорій Клиент 10 дней назад

    Тобто на згадують мене,то і самому нагадувати їм не потрібно про себе?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Я думаю, що у Вашому випадку краще такий план, бо тільки з'явитесь у полі зору і почнеться...Ви ж розумієте, що доказувати комусь і щось станом на зараз дуже проблематично з урахуванням того, як працює судова система.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України