Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 25 квітня 2024, питання №106715

Звільнення з військової служби при наявності на утриманні 3х дітей

Добрий день, я військовий, зараз на передовій в донецькій області вже 7місяць, маю 3х неповнолітніх дітей, двоє спільних з дружиною і третя від першого шлюбу дружини. Питання чи можу я за наявності таких документів: довідки з виконавчої служби про несплату аліментів рідним батьком старшої дитини (борг більше 400 тисяч), свідоцтвами про народження всіх 3х дітей, посвідченням багатодітної родини, згодою рідного батька дитини на усиновлення на мою користь, довідкою про проживання однією сім'єю з актом складеним сусідами так як я прописаний по іншій адресі але 7 років живу з сім'єю, звільнитись з військової служби? Перший рапорт відхилили аргументуючи тим що я не маю кровних зв'язків з третьою дитиною, але тоді в мене не було на руках довідки про заборгованість та згоди на усиновлення, і взагалі невже утримання це обов'язково батьківство?

Відповіді юристів (6)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Павле!

    Не думаю, що цього вистачить. Треба або доводити утримання трнетьої дитини в суді, або усиновлювати її

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Павло Клієнт 22 дні тому

      Дружина не працює, є довідка про її доходи, як ще довести що я утримую дитину?

    • Павло Клієнт 22 дні тому
      1. Якщо батько рідний не платить аліменти, дружина не працює, хто крім мене може її забезпечувати? Якийсь абсурд, не ваша відповідь а сам довід утримання, я плачу за її комп'ютерну академію, за репетиторів і я ще маю довести що я її утримую?
    • Павло Клієнт 22 дні тому

      Вибачте будь ласка, дякую за вашу думку і вашу відповідь

    Павло Клієнт 22 дні тому

    Це якесь замкнуте коло, документи на удочерінню давно зібрані крім моєї медкомісії, мене просто не відпускають щоб її пройти, з працівником соц захисту потрібно зустрітись особисто, це їх вимога не моя, але як? Навіть на три дні не дають поїхати

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      Павло,я з Вами згоден, що це абсурд, але, що можна зробити у даному випадку? Ви можете спробувати подати рапорт повторно, можливо вже з тими документами, які Ви маєте Вам його задовільнять. У разі ж відмови, є варіант окаржити останню упродовж місяця в адмінистративному суді з умовою зобов'язати частину звільнити Вас зі служби.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України