Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Армія і мобілізація, 30 квітня 2024, питання №107199

Бронирование работника без обновления данных в ТЦК

Если человек работает на предприятии критической инфраструктуры и забронирован на 6 месяцев министерством экономики, при этом в ТЦК после начала "полномасштабной войны" не был. Какая вероятность того, что бронь продлят без обновления данных в ТЦК??? Другими словами, будут ли выдавать/продлять брони в министерствах лицам, не обновившим свои данные в ТЦК?

Відповіді юристів (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Микола!

    Скорше за все, роботодавець відправить Вас до ТЦК для оновлення даних.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Николай Клієнт 16 днів тому

    Так, відправляв і до цього (принаймі загрожував/заставляв). Мовби бронь буде не дійсна. Але по факту бронь видали (витяг з Наказу) і вона якби є. Чи може я маю на увазі самі міністерства в Києві перевірити, чи оновлені у працівника військово-облікові дані і по факту включати або виключати зі списку заброньованих працівників?

    • Айвазян Юрий Климентьевич

      До Міністерства списки перевіряє ще й Генштаб, тому все можливо.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України