Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Військове право, 06 травня 2024, питання №107808

Не має військового квитка, яка відповідальність.

Добрий день! В 22 чи 23 роки 2006-07р. (вже не пам'ятаю) мене було визнано обмежено-придатним (гіпертонія 2-ст, хворію з 15років). Останніх врачів я проходив в обласній лікарні для підтвердження діагнозу. Але коли був мій останній візит в військкомат, мені сказали що я вільний і більше можу не проходити, після чого вже не викликали. Тільки десь після 30ти років я дізнався що повинні були дати військовий квиток, чи приписне, а мені нічого не видали, просто ніде його не вимагали (змінив три офіційні роботи, зробив закордонний паспорт), тому я й не переймався. Чи буде в мене відповідальність, якщо піду оновлювати дані. Живу по місці приписки.

Відповіді юристів (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Іване!

    Якщо Вас було визнано обмежено придатним, то Вам повинні були видати або тимчасове посвідчення або військово-обліковий документ.

    Отже, станом на зараз, для того, аби уникнути штрафу за порушення правил військового обліку, Вам потрібно буде довести,. що ТЦК не видав Вам ВОД.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України