Задайте вопрос юристу

840 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 14 июня 2024, вопрос №112429

Питання щодо оновлення даних та відстрочки

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, якщо хлопець 26 років оновить свої дані через Резерв +, замість посвідки у нього сформується військово обліковий документ? Якщо так, то чи можна буде потім надіслати поштою до ТКЦ лист з правом на відстрочку у зв'язку із зарахуванням до вищого навчального закладу згідно з нормами та правил поетапного навчання, чи буде це цілком правомірно? Чи потрібно з'явитися безпосередньо до ТЦК задля отримання відстрочки в такому разі ?

Ответы юристов (3)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Валентина!

    ВОД можна отримати лише в ТЦК. Заява на відстрочку, надіслана поштоЮ розглянута не буде. Це можливо лише за умови персональної явки.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Валентина Клиент 8 дней назад

      Добре, а якщо я оновлю дані в реєстрі(номер, пошту адрес фактичного проживання як вони вимагають) , а після зарахування до навчального закладу прийти на оновлення даних, пройду ВЛК як потрібно та в день отримання ВОД відразу можна подати заяву на відстрочку?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Так. Коли в Вас на руках буде ВОД можете одразу подавати заяву на відстрочку. Ви можете спробувати зробити це й одночасно із поданням заяви на ортимання військово-облікового документу, проте, сумніваюсь, що ТЦК в Вас прийме заяву на відстрочку.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України