Задайте вопрос юристу

842 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 21 июня 2024, вопрос №113085

Чи необхідно проходити ВЛК до 25 років?

Доброї ночі, після оновлення даних помітив, що за висновком ВЛК я тимчасово непридатний за статею 24, ВЛК проходив у 2018 році. На даний момент мені 23 роки, не був на військовій кафедрі, не проходив військову службу, категорія обліку: призовник. Чи необхідно проходити ВЛК в такому випадку? Наскільки мені відомо, кабінет міністрів затвердив те, що чоловікам до 25 років не потрібно проходити ВЛК.

Ответы юристов (4)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Артеме!

    Який військово-обліковий документ Ви маєте?

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Артем Клиент 7 дней назад

      Приписне, окрім того у Резерві показує категорію обліку: призовник.

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Тоді це дуже дивно. Напевно виникла якась помилка, бо обмежено придатним Ви могли б бути тільки за умови наявності в Вас тимчасового посвідчення. Потрібно звертатись до ТЦК з приводу виправлення помилки у реєстрі.

    Артем Клиент 7 дней назад

    На фізичному документі видруковано "Придатний до військової служби" а потім ручкою дописано ст 24.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України