Задайте вопрос юристу

859 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 22 июня 2024, вопрос №113205

ТЦК відмовляється оновлювати дані в Резерв+

Добрий день. Мене виключено з військового обліку у 2023 році за станом здоров'я. Мені на той момент було видано тимчасове посвідчення військовозобов'язаного і довідку військово-лікарської комісії, в яких зазначено, що я виключений за станом здоров'я.
Коли я вирішив перевірити, чи є мої дані в Резерв+, виявилося, що там застарілі на кілька років дані. Коли я звернувся до ТЦК, з приводу того, що б вони внесли оновлені дані - вони відмовилися і почали натякати на незаконні дії для прискорення процесу. Коли почули мою відмову, сказали, що б я прийшов до них через 2 місяці.

Питання - чи можу я найняти адвоката і разом з ним скласти запит/вимогу, за яким ТЦК внесе мої дані в базу? Дякую

Ответы юристов (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Іване!

    Так, Ви маєте право на юридичний супровід та допомогу адвоката.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA