Задайте вопрос юристу

842 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Автомобильное право, 24 июня 2024, вопрос №113312

Переоформлення авто без власника

Добрий день! Я військовий і хочу купити авто та переоформити його на себе. Але хазяїн авто не може приїхати для переоформлення і мене не пускають. Можу я переоформити авто без власника? І які документи мені для цього потрібно. Дякую за відповідь!

Ответы юристов (1)

    Прокопець Олександр Васильович
    Прокопець Олександр Васильович 6 дней назад

    Адвокат, г. Киев, 23 года опыта

    Добрий день!

    Можна оформити через ДІЮ. Для цього власник зобов'язаний мати в ДІЇ техпаспорт авто і документ на підтвердження особи (ID картка або права). Можна навіть залишити існуючі номери.

    Ну, а якшо по старому, то тільки довіреність на когось, хто від власника Вам продасть. Або договір через торгуючу організацію. Але знову ж таки, сам договір Вам хтось повинен передати.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України