Задайте вопрос юристу

859 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 25 июня 2024, вопрос №113430

Щодо перетину з паперовим ВОД/ Резерв+

Добрий день, підкажіть, будь ласка, МАЮ: Висновок ВЛК про непридатність з виключенням, МАЮ РЕЗЕРВ+ де ВИКЛЮЧЕНИЙ, МАЮ Е-документ з резерву з Q-кодом ВИКЛЮЧЕНИЙ, маю ВОД з відміткою та записом про Виключення - але в цьому ВОД штрих-коду немає (навесні 2023 ще не вклеювали).. Питання: кордон у відпустку можна пробувати перетинати з такими доками чи можуть "достібатися" до відсутності штрих-коду. І взагалі чи є варіант щось типу попереднього запиту відправити на погодження з ДПСУ? ДЯКУЮ.

Ответы юристов (1)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Сергію!

    Я думаю, що з таким переліком документів Ви зможете виїхати за кордон. Є варіант подати запит до ДПСУ, але останні зазвичай відповідають, що Ви маєте право на перетин кордону, проте остаточне рішення залежить від прикордонників на пропускному пункті.

    З повагою, адвокат Айвазян.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA