Задайте вопрос юристу

841 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 01 июля 2024, вопрос №113993

Я проходив військову службу з 1989-1991роках, військовий квиток загублений , залишилося тільки приписне, як отримати зараз військовий квиток і чи можливо оновити дані через цнап?

Проходив службу в 1989-1991 рр, зарпз втратив військовий квиток, залишилось тільки приписне. Через програму резерв+ дані не оновилися( не на обліку пише) чи можна оновити дані через цнап
чи потрібно звертатися в військомат? І як можливо отримати військовий квиток?

Ответы юристов (4)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Володимире!

    ВОД Ви можете отримати лише в ТЦК. Оновлення даних в ЦНАП Вам нічого не надасть, Ви отримаєте таку ж саму інформацію, як і у Резерв+.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Володимир Клиент 5 дней назад

      тобто треба йти в тцк? Мені можуть зразу вручити повістку?дані не оновлюються бо я служив в ссср армії?

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Вам можуть вручити повістку після проходження ВЛК, якщо Ви не маєте права на відстрочку.

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Згідно Порядку оформлення (створення) та видачі військово-облікового документа для призовників, військовозобов’язаних та резервістів і форми такого документа, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 р. №559:

    Військово-обліковий документ на бланку повинен бути виданий (замінений) протягом п’яти робочих днів з дати реєстрації заяви в районному (міському) територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки або його відділі (відповідному органі СБУ, підрозділі розвідувального органу).

    Тобто для отримання ВОД Вам необхідно подати заяву до ТЦКСП.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA