Задайте вопрос юристу

854 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Судебная практика, 10 июля 2024, вопрос №114829

Відхилено заяву на ознайомлення з матеріалами по справи онлайн та ухвалено рішення.

Добрий вечір! Суддя Києво-Святошинського районного суду систематично приймає рішення без надання права інший стороні ознайомлення зі справою онлайн та надання відгуку.Направлено скаргу на ім'я Голови суду та прохання скасувати таке незаконне рішення.
У відповідь суд написав,що немає персоналу,технікі і ...апеляція.
Підкажіть будь ласка, як бути в такий ситуції, якщо протягом року суд не надав матеріалів по справі для ознайомлення. Всі мої заяви було проігноровано.І як подавати апеляцію якщо немає з чого її складати,відсутні матеріали. Суд ігнорує всі звернення. Куди можна подавати скаргу на сам суд та суддю окремо. Дуже дякую заздалегідь!

Ответы юристов (5)

    Айвазян Юрий Климентьевич

    Доброго дня, Наталя!

    Вихід з цієї ситуації один - оскарження рішення суду в апеляційну інстанцію через порушення прав відповідача, зокрема права на подання відгуку. Це істотне порушення при розгляді цивільної справи.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    • Наталя Клиент месяц назад

      Дуже Вам дякую Юріє за відповідь!

      • Айвазян Юрий Климентьевич

        Прошу, Наталія!

    Иваненко Мария Владимировна
    Иваненко Мария Владимировна месяц назад

    Адвокат, г. Киев, 28 лет опыта

    на суддю скаргу у Вищу раду правосуддя,в апеляції можна оскаржити ухвалу,рішення,якщо не має процесуального документу,то нема що оскаржувати в апеляції.онлайн дуже часто технічно неможна ознайомитись з матеріалами справи,краще прийти у прийомні години та ознайомитись.

    Наталя Клиент месяц назад
    1. Добрий вечір! А підкажіть будь ласка,в апеляцію просто писати прохання скасувати рішення 1 інстанції та направити справу на новий розгляд до суду 1 інстанції із за відсутності матеріалів по справі? Нажаль особисто ознайомитись з матеріалами справи немає можливості, тимчасово не в Україні, а адвокат дороговато мені вийде, справа не значна.

Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України