Задайте вопрос юристу

861 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 10 июля 2024, вопрос №114918 350₴

Не підтягнуло даних в ЦНАП

Працюю на підприємстві яке подало мене на бронювання місяць назад, маю військовий квиток де стою на обліку з 2015р. Сьогодні при оновлення даних в ЦНАП не підтягнуло даних, все почерки, чому так може бути?? Знаю кілька людей які маю військові квитки і стоять на обліку ще з 2012р і в них все підтягнуло в ЦНАПі. Можливо проблеми з їхньою базою? Чи можливо за деякий час попробувати через Резерв +? Чи можуть бути проблеми з бронюванням яке я очікую, підприємство подавало на бронювання по військовому квитку.

Ответы юристов (3)

    Богун Сергій Павлович

    Доброго дня.

    Почекайте декілька тижнів.

    Можливо технічні проблеми.

    Якщо ситуація не зміниться - зверніться з письмовим запитом до ТЦКСП.

    Питань з бронюванням у Вас не виникне.

    У Вас чинний ВОД.

    Військово-обліковий документ, що визначає належність його власника до військового обов’язку, виданий до дня набрання чинності Законом України від 11 квітня 2024 р. № 3633-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку”, є чинним та не потребує обов’язкової заміни у разі (з підстав) затвердження органом державної влади нової форми військово-облікового документа.
    • Артур Клиент 2 месяца назад

      Дякую з оперативну відповідь. А рахується таке «оновлення» даних виконане по закону до 16 липня

      • Богун Сергій Павлович
        100%

Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України