Задайте вопрос юристу

854 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Автомобильное право, 18 июля 2024, вопрос №115850

ст287 ККУ, яке покарання для власника машини?

Вітаю! ст287 ККУ, яке покарання для власника машини? За кермом була дружина і вона наїхала на дівчинку, наслідки перелом голені. Заключили між собою мирову.

Ответы юристов (4)

    Барицький Павло Володимирович
    Барицький Павло Володимирович месяц назад

    Адвокат, г. Киев, 13 лет опыта

    Доброго дня!

    Штраф від 17 000 до 51 000 або виправні роботи до 2 років. Також передбачено обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

    По практиці скажу, якщо виберете нормальну правову позицію, то отримаєте штраф.

    • ЛИНА Клиент месяц назад

      ЩІРО ДЯКУЮ!

    Иваненко Мария Владимировна
    Иваненко Мария Владимировна месяц назад

    Адвокат, г. Киев, 28 лет опыта

    Якщо є угода з потерпілими, щире каяття, повне визнання вини, відсутність судимості та правильна позиція у суді, можна умовно отримати або штраф.

    ЛИНА Клиент месяц назад

    ЩІРО ДЯКУЮ!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України