Задайте вопрос юристу

854 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Военное право, 25 июля 2024, вопрос №116437

Не постановка на облік після ВЛК аж до відправки по мобілізації

У 2010 р. зняли з обліку з відміткою на підставі закону та рішення МО.
05.07.2024 оновив данні у Резерв+, але отримав надпис "не повні данні" та про необхідність з'явитись до ТЦК.
15.07.2024 з'явився до ТЦК для постановки на облік і до оновлення данних, але був зразу відправлений на ВЛК. Військовий квіток в мене забрали. (Данних в Резерв+ що поставили на облік не з'явились).
По результатам ВЛК, не дивлячись на прогресуючу хворобу хребта (три грижи хребта з впливом на нервові корішки та ущільненням каналу), визнаний повністю придатним до військової служби (ст.64 в переліку хвороб).
Мої документи по ВЛК разом з військовим квитком в той самий день було відправлено до мобілізаційного відділу комплектування ТЦК.
Працівником цього відділу, який майже кожному з черги до відділу видавав бойові повістки, було мені запропоновано до 30.07.2024 надати йому лист-відношення до вибраної мною військової частини, чи (з його слів), він сам визначить де і як скоро я буду проходити службу.
Підприємство на якому я працюю відноситься до критичної сфери і сьогодні 25.07.2024 мене повідомили, що на наступному тижні ми отримаємо критичність і мене готові подавати на броню... (Станом на 25.07.2024 в резерві так і не з'явились мої данні, а саме відмітка що я на обліку).
Але, .... Як я розумію, навіть якщо б сьогодні в мене були документи про критичність підприємства та готовність поставити мене на бронь, з причин "Мене досі не поставили на облік", броні мені не світить!?
Я в патовій ситуації..... Може хто підкаже що робити?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України