Задайте вопрос юристу

856 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Договорное право, 21 августа 2024, вопрос №118021

Чи може відеозапис бути доказом наявності усного договору?

Чи може відеозапис бути доказом наявності усного договору?
"Вопрос слишком короткий – юристу будет непонятно, что вы имели в виду."(с) По моєму, питання достатньо чітке, не розумію, що ще тут можна додати.

Ответы юристов (2)

    Прокопець Олександр Васильович

    Добрий день!

    Ну можливо можна було б описати коротко ситуацію. Про що була домовленість і що саме, як прозвучало на відео. Наприклад кивок голови навряд чи можна кваліфікувати, як згоду.

    В цілому, відео, особливо, якщо воно було не прихованим, може бути в суді використано, як доказ, але 100% гарантії успіху не принесе.

    • Дмитро Ященко Клиент 25 дней назад

      Йдеться мова про щось накшталт "я знімаю про когось відео і питаю чи згоден він, щоб я виклав його на своєму тіктоці/ютубі", або теж саме про фото, тобто роблю фото і відео як доказ, що людина не проти, щоб я виклав його там то (наприклад на арт виставці) і не буде за це вимагати гроші"


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Советы юристов 16 0 10 сент. 2024
Советы юристов 27 0 9 сент. 2024
Советы юристов 101 0 7 сент. 2024