Задайте вопрос юристу

856 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 31 августа 2024, вопрос №118588

Ліцей повідомив 28 серпня ,що дитину хочуть відрахувати

Моя дитина (перейшли до 9 класу) за кордоном,вчимося в Україні в ліцеї м.Миколаїв,Миколаївська обл.,але нам 28 серпня повідомили ,що треба написати заяву об уходє з ліцею. Але до 28 серпня нас заспокоювали і казали буде екстерне навчанняЗапропонували піти в гімназію,мотивірують тим що зараз у них буде тільки очне навчання.є в мене шанс відстояти місце в ліцеї для своєї дитини?

Ответы юристов (1)

    Левченко Ксенія Сергіївна
    Левченко Ксенія Сергіївна 16 дней назад

    Юрист, г. Винница, 17 лет опыта

    Доброго дня. Вам потрібно звернутися зі зверненням до місцевого відділу освіти та Міністерства освіти та науки України за розясненнями. Якщо потрібна допомога зверніться до мене через профіль.

    З повагою, Ксенія Левченко.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Советы юристов 16 0 10 сент. 2024
Советы юристов 27 0 9 сент. 2024
Советы юристов 101 0 7 сент. 2024