Задайте вопрос юристу

856 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Армия и мобилизация, 17 сентября 2024, вопрос №119559

Як правильно оформити відстрочку

На даний момент, я навчаюсь в коллеже та отримую молодшого бакалавра, із отриманих документів про освіту в мене є лише базова середня, та повна середня. Але є нюанс, до цього я навчався на бакалавра й бух відрахований на першому курсі без можливості поновлення. Я порушуючи порядок отримання освіти, але не порушую акредитацію отримання. Як правильно оформити відстрочку?

Ответы юристов (2)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич день назад

    Адвокат, г. Николаев, 33 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Олександре!

    Ви отримали довідку з ЄДЕБО? Якщо в останній зазначено "Ні, порушує" (скорше за все, так і буде, оскільки Ви були відраховані із ВНЗ), то в ТЦК Вам відмовлять у наданні відстрочки.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович день назад

    Юрист, г. Львов, 9 лет опыта

    Добрий вечір. Це питання врегульовано листом Міністерства освіти і науки України "Про особливості формування в ЄДЕБО довідки про здобувача освіти" від 3 червня 2024 року.

    Здійснюється автоматична перевірка даних усіх записів про здобуття особою освіти, що містяться в ЄДЕБО, – якщо наявна інформація про навчання, рівень якого не нижче рівня поточного навчання, заяким формується Довідка, у згаданому вище полі зазначається «Ні, порушує», а якщо інформація відсутня – «Так, не порушує». Наприклад: здобувач освіти у 2021 році вступив для здобуття ОС бакалавра та був відрахований у 2023 році. У 2024 році повторно вступив (був зарахований) дляздобуття ОС бакалавра. У Довідці буде зазначено «Ні, порушує». Інший приклад: здобувач освіти має диплом магістра та вступив для здобуттяОКР кваліфікованого робітника – таке здобуття освіти не вважається послідовним і в Довідці буде зазначено «Ні, порушує».


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA

Советы юристов 16 0 10 сент. 2024
Советы юристов 27 0 9 сент. 2024
Советы юристов 101 0 7 сент. 2024