Задайте вопрос юристу

859 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 23 сентября 2024, вопрос №119895

Розлучення з дружиною,я знаходжусь за кордоном

Я довгий час знаходжусь за кордоном(більше 5років)з дружиною вже давно не маєм відносин,маєм спільну дитину,хотів би розвестись офіційно,вона не проти,але не зацікавлена в тому,що робити

Ответы юристов (3)

    Юрій
    Юрій 3 дня назад

    Юрист, г. Киев, 6 лет опыта

    Потрібно, щоб Ваш представник звернувся до суду з позовом про розірвання шлюбу. Якщо наразі у Вас немає прелставника, можу запропонувати свої послуги.

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич 3 дня назад

    Адвокат, г. Николаев, 33 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня, Артуре!

    Ви можете подати позов про розірвання шлюбу самостійно через підсистему Електроний суд або ж, уклавши угоду з адвокатом в Україні.

    З повагою, адвокат Айвазян.

    Лисак Ангеліна
    Лисак Ангеліна 2 дня назад

    Юрист, г. Киев, 4 года опыта

    Добрий день, Ви можете укласти договір з адвокатом, який буде займатись питанням Вашого розлучення і подасть позов до суду. Ваша участь та участь дружини в судовому процесі буде необов'язковою.

    Для більш детальної відповіді, потрібно знати більше інформації про Вашу ситуацію.

    В разі необхідності, звертайтесь!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України

Новое в блогах Юристи.UA