Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

28 марта 2020, вопрос №14715

Відкриття виконавчого провадження.

Доброго дня. 25.03.2020 до мене прийшов лист про відкриття виконавчого провадження видане 04.05.2017року, про примусове стягнення витрат на користь держави за проведення хімічноі єкспкртизи, яку я не проходив. Мій власний рахунок у банку було заблоковано старшим держ. виконавцем Міністерства юстиціі. Документ набрав силу 03.05.2017. Як мені розблокувати банківський рахунок ?

Ответы юристов (3)

    Луньов Богдан Леонідович

    Добрий день. Вам необхідно відвідати відділення ДВС, взявши із собою паспорт. У відділенні ДВС є стіл та примірники заяв. Напишіть та подайте в канцелярію заяву про ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження. Коли Вам видадуть для ознайомлення матеріали виконавчого провадження, перефотографуйте їх від першої до останньої сторінки. Того ж дня звертайтесь за консультацією. На підставі одного фото постанови надати консультацію неможливо. Радий буду допомогти після вичення матеріалів ВП.

    Десятник  Володимир  Олексійович

    Ознайомтеся з матеріалами судової справи 2017 р. Якщо відсутні належні докази надіслання на вашу адресу копії ухвали про відкриття провадження, копії позовної заяви та особливо викликів на судові засідання, подавайте апеляцію на рішення суду з відновленням пропущеного строку. Якщо рішення було ухвалено заочно, подавайте заяву про його перегляд.

    Звісно, це додаткові витрати (судові збори, оплата адвоката) та місяці, можливо, навіть роки витраченого часу; ба більше, немає способів передбачити, чи буде скасовано рішення суду.

    Вирішуйте, можливо, доцільніше з меншими витратами виконати вимогу виконавця та розблокувати рахунок.

    Костюк Любовь Тарасовна

    Доброго дня , я зазвичай такі постанови оскаржую. Ознайомитися зі справою необхідно для того щоб пересвідчитись чи відправляли вам цю постанову, бо помимо боргу з вас стягнуть виконавчий збір 10% і витрати 250-270 грн. Але в свою чергу погоджуюсь адвокатом Десятник, що це може не коштувати шкурка - вичинки. тут треба все зважити.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України