Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

13 апреля 2020, вопрос №16443

дружина перешкоджає спілкуватись з дітьми

У нас з дружиною трої діточок. Ми прожили разом вісім років в гражданському браку. Ми не були офіційно одружені. І діти записані на ній. Вже два роки вона не дозволяє нам з дітьми спілкуватися навіть по телефону. Навіть викидує подарунки що я дітям передаю. Купив телефони дітям а вона забрала.
Що мені робити? Допоможіть будьласка. Вона користується тим що діти на ній записані і всіляко перешкоджає мені з дітьми спілкуватись. Нашим дітям 11 років , 8 років і чотири молодшій.

Ответы юристов (3)

    Петренко Евгений
    Петренко Евгений 4 года назад

    Юрист, г. Харьков, 8 лет опыта

    Доброго дня, наскільки я зрозумів, батько дітей записаний зі слів матері, тобто вона є одинокою матір'ю?

    Якщо так, то Вам потрібно визнати батьківство, а потім встановлювати графік побачень з дітьми шляхом звернення до органу опіки або ж до суду.

    Якщо потрібна допомога, звертайтесь.

    Костюк Любовь Тарасовна
    Костюк Любовь Тарасовна 4 года назад

    Адвокат, г. Киев, 24 года опыта

    Доброго дня, на момент народження дітей ви не визнали батьківство чомусь, це можна було зробить набагато простіше, в ЗАКСі при реєстрації. Але ви можете спокійно визнати батьківство в судовому порядку, також не складно. Подаєте позовну заяву, суд зобов'яже зробить экспертизу ДНК, вас визнають батьком, внесуть зміни в свідоцтво, і можете встановити порядок спілкування з дітьми, навіть проживання з нею чи з вами. Це вже треба дивитись за обставинами. Звертайтесь.

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 4 года назад

    Адвокат, г. Киев, 30 лет опыта

    Здравствуйте!

    Для начала Вам необходимо признать отцовство в судебном порядке.

    Вам необходимо обратиться в суд с иском о признании отцовства.

    Когда Ваше отцовство будет признано, Вы сможете законно требования устранения препятствий в принятии участия в воспитании ребенка.

    Удачи Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України