Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Судебная практика, 22 апреля 2020, вопрос №17392

Виклик в суд, в іншу область в період карантину,

Доброго вечора, як діяти,
Прийшла повістка в суд, з іншого району,
Зараз карантин, сполучення немає, написав клопотання, про відтерміннування засідання, але відповіді не отримав.Прийшла 2 повістка.
Стаття 130.
Що порадите робити?

Ответы юристов (3)

    Брайко-Попельнюк Алина Владимировна
    Брайко-Попельнюк Алина Владимировна 4 года назад

    Адвокат, г. Харьков, 19 лет опыта

    Доброго вечора, на сьогоднішній день суди також працюють в режимі відеоконференції, тому мабуть і не бачать вагомих причин у відтермінуванні. Вам потрібно дзвонити в секретаріат/канцелярію суду і дізнаватись ситуацію з вашим клопотанням. Також ви можете відстежувати перебіг подій по вашій справі на офіційному сайті судової системи http://reyestr.court.gov.ua/ у вашій повістці є номер справи , тож введіть його у правому нижньому кутку(за посиланням) і відстежуйте.

    Нарбут Тетяна  Миколаївна
    Нарбут Тетяна Миколаївна 4 года назад

    Адвокат, г. Луцк, 21 год опыта

    Ну ще можна написати клопотання - щоб перенесли суд за Вашим місцем проживання (реєстрації). Дивись так і три місяці з моменту виявлення правопорушення пройде - і відповідно - санкції не будуть накладатися. При потребі - звертайтесь через профіль. Справу затягнути - це один з способі не платити штраф та не залишитися без прав на керування авто.

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 4 года назад

    Адвокат, г. Киев, 30 лет опыта

    Здравствуйте!

    Это может ничего не дать.

    Нужно затянуть рассмотрение дело по иной уважительной причине.

    Нужна помощь полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально.

    Удачи Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України