Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 22 квітня 2020, питання №17399

Умови побачень з дитиною

Я розлучена вже 2 роки, маю спільного сина з колишнім чоловіком 4 роки. Він не появлявся до дитини два роки поки не дізнався, що я одружилась знову. Йому призначили два рази в місяць на побачення з сином в моїй присутності. На даний момент ми проживаємо в чоловікових родичів, тому що робимо ремонт в своєму домі, я сказала колишньому чоловікові, що буду привозити дитину до міста на час побачення, а він вимагає від мене, щоб я знімала квартиру на день побачення його з сином. Чи дійсно я маю знімати квартиру, чи він має створювати всі необхідні умови для дитини і для нього на час побачень ?

Відповіді юристів (3)

    Петренко Евгений
    Петренко Евгений 4 роки тому

    Юрист, м. Харків, 8 років досвіду

    Доброго вечора Ви не зобов'язані орендувати квартиру для побачень батька з сином.

    Побачення можуть бути організовані у будь-якому приміщенні або ж на вулиці. Головна умова, щоб вони були у Вашій присутності.

    Костромина Виктория
    Костромина Виктория 4 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 19 років досвіду

    Чи дійсно я маю знімати квартиру, чи він має створювати всі необхідні умови для дитини і для нього на час побачень ? ничего вам не нужно снимать - если ему нужно пусть арендует сам

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 4 роки тому

    Адвокат, м. Київ, 30 років досвіду

    Доброї ночі!

    На Ваше запитання:

    "Я розлучена вже 2 роки, маю спільного сина з колишнім чоловіком 4 роки. Він не появлявся до дитини два роки поки не дізнався, що я одружилась знову. Йому призначили два рази в місяць на побачення з сином в моїй присутності. На даний момент ми проживаємо в чоловікових родичів, тому що робимо ремонт в своєму домі, я сказала колишньому чоловікові, що буду привозити дитину до міста на час побачення, а він вимагає від мене, щоб я знімала квартиру на день побачення його з сином. Чи дійсно я маю знімати квартиру, чи він має створювати всі необхідні умови для дитини і для нього на час побачень"?

    - Ви не зобов'язані це робити.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України