Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право и процесс, 14 мая 2020, вопрос №19471

Мене обікрали і поліція не повертає мої речі

6 травня 2020 року обікрали мій автомобіль. Я переїджав з однієї квартири на іншу тому всі мої речі були в автомобілі. Працівники поліції знайшли викрадачів по гарячим слідам і через два дня по рішенню суду мені віддали деякі з моїх речей. А цінні речі (плазмовий телевізор) грабіжники здали в ломбард іслідчий мені сказав що потрібно почекати 2-3дня, пройшло вже 9 днів, слідчий морозиться і не піднімає від мене трубку. Сьогодні підняв і повідомив що ломбард в якому знаходиться телевізор обікрали,хоча по новинам не передавали цю ініормацію. Як мені поступати???

Ответы юристов (1)

    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте!

    Возможно следователь не хочет проводить изъятие телевизора в ломбарде, так как для этого необходимо обратиться в суд с ходатайством, согласованным с прокурором и только на основании определения следственного судьи суда, следователь имеет право привести такую выемку телевизора в ломбарде.

    При этом, если у вас есть статус потерпевшего, Вы имеете право обратиться в суд с ходатайством и получить определения следственного судьи суда на выемку указанного телевизора в ломбарде.

    Нужна помощь полная консультация алгоритм действий обращайтесь индивидуально.

    Удачи Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України