Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 15 июня 2020, вопрос №22046

Чому мені платять таку маленьку зарплату?

Я оформлена по догляду за інвалідом 1ї групи , а отримую плату 30грн в місяць, трудову книжку працівники соціальної служби тримають у себе.
Виходить,я не маю права ніде працювати і проживати на 30грн в місяць.
Про таку оплату мене ніхто не попереджав, я знаю що зараз люди отримують не менш ніж 315грн , на чому наш Летичівський соц. Захист основуєиься не знаємо , читають там різні закони які ми не розуміємо, допоможіть будь-ласка,я не знаю як жити за такі гроші!

Ответы юристов (1)

    Мєньков Андрій Васильович

    Доброго дня Людмило! Вам необхідно звернутись до управління соціального захисту населення і отримати консультацію, які необхідно зібрати документи для призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім"ям. ЇЇ розмір залежить від доходів сім"ї, але має бути значно більший за 30 грн.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України