Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Нотариат, 23 июня 2020, вопрос №22663

Розподіл спадщини між дітьми і внуками

Доброго дня! Склалася ситуація така, моя бабуся залишила у спадок 3 паї, 1 будинок, половину будинку, і ще якусь землю. Все це розділила між трьома дітьми. Сину - пай, доньці - пай, землю, будинок, молодша донька померла але залишилися внуки. Внучці у заповіті дісталась половина будинку але мав бути ще пай за словами бабусі перед смертю. Але паперово це ніяк не оформлено. Чи може внучка подати у суд на пай? І яка ймовірність того що у внучки можуть забрати половину будинку? Дякую!

Ответы юристов (2)

    Костюк Любовь Тарасовна
    Общаться в чате Костюк Любовь Тарасовна 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 24 года опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    А з чим внучка хоче звернутися до суду. Якщо нотаріус оформив все відповідно до заповіту, то оскаржити вона звичайно може все що завгодно, але результат буде не на її користь. Мало що було сказано на словах, є заповіт де все прописано. Якщо звичайно немає іншої інформації, яку ви не описали.

    Костромина Виктория
    Общаться в чате Костромина Виктория 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 19 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    добрый день !!!

    І яка ймовірність того що у внучки можуть забрати половину будинку?Чи може внучка подати у суд на пай? І яка ймовірність того що у внучки можуть забрати половину будинку?

    подать может, но на мой взгляд что то изменить - шансы равны -0


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України