Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Земельное право, 13 июля 2020, вопрос №24174

консультація з приводу покупки земельної ділянки під забудову

Доброго дня. Проконсультуйте будьласка в плані документації і можливих нюансів при покупці землі під будівництво будинку. На даний час відомо, що земля має цільове призначення "02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)". Ділянка 16 сот, купуємо половину, відповідно землю потрібно розділити на 2 частини. На скількии мені відомо, власник повинен розділити цю землю на 2 окремих ділянки із відповідними кадастровими номерами. Власник пред'явивши документи на право власності укладає з нами договір купівлі-продажу на основі якого ми стаємо власниками земельної ділянки. Після цього нам її потрібно приватизувати і лише тоді приступати до будівництва. Все вірно?

Ответы юристов (1)

    Левченко Ксенія Сергіївна

    Доброго дня. Для розподілу ділянки власник має розробити проектну документацію, подати її до розпорядника, розпорядник проведе засідання, ухвадить, ухвала подається в кадастр, який виготовляє нові документи на право власності і лише потім власник отримає право продати дану ділянку. Із підготовкою і супроводом допоможу, звертайтеся. При залишені заявки окрім номеру телефону залиште номер в месенджерах, електронну пошту.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України