Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 27 ноября 2020, вопрос №33853

Как продать долю несовешеннолетнего

Подскажите как продать 1/2 долю от дома принадлежащую 11 летнему сыну ,хотим выехать на пмж в Россию.Мама гражданка России,папа умер.В России есть квартира в собственности у мамы ребёнка.Миграционная служба дала добро на выезд ребёнку.

Ответы юристов (1)

    Гончаренко Константин
    Общаться в чате Гончаренко Константин 3 года назад

    Юрист, г. Сумы, 5 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго дня!

    Повідомляю наступне:

    Вам необхідно отримати дозвіл на продаж майна дитини у органах опіки та піклування за місцем проживання в Украіні. Висновок про дозвіл вони надають письмово.

    До Вашоіі заяви додаєте копіі документу про наявність приватноіі власності на територііі іншоіі держави у матері, та вона не погіршить умови проживання дитини.

    Також довідку свідоцтво про смерть батька,щоб не виникло у органу опіки питань.

    З повагою,

    Костянтин Гончаренко


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України