Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право и процесс, 01 декабря 2020, вопрос №34129

Як отримати виписний епікріз доя кримінальної справи

Доброго дня, зі мною сталась ситуація в результаті якої мені зламали руку , я подав заяву до поліції та було відкрито кримінальне провадження . В процесі справи слідчий сказав після лікування взяти у лікаря виписний епікріз .
Після лікування я підійшов до свого лікаря за епікризом , але він мені відмовив , посилаючись на те , що слідчий повинен відправити запрос до головного лікаря , шоб отримати епікриз. Я зателефонував до слідчого та у відповідь почув відмову . Він сказав про , що я сам маю взяти епікриз , що ніякого запроса він не повинен відправляти .
І знову я пішов до свого лікаря , передав йому те , що сказав слідчий і у відповідь почув знову відмову.
Допоможіть розібратись , хто ж повинен все таки дати чи взяти епікріз про закінчення лікування ?
Мені всі відмовляють , я не знаю , що робити в даній ситуації

Ответы юристов (2)

    Пользователь не активен
    Пользователь не активен 3 года назад

    Адвокат, 5 лет опыта

    Общаться в чате

    Добрий день ! Так як у вас тілесне ушкодження , в рамках кримінального провадження має бути проведена судово-медична експертиза. Судово -медична експертиза проводиться із залученням медичної документації.

    Слідчий має звернутись до лікарні з запитом.За процедурою лікарня має відмовити, отримавши відмову, надалі слідчий має звернутись із погодженням з прокурором до суду із клопотанням про тимчасовий доступ до речей і документів.(ст 160 КПК України)

    Отримавши ухвалу суду про тимчасовий докуступ до документів- а саме вашої мед. документаціїї -вилучити таку документацію з лікарні та направити її на судову-медичну експертизу.

    Напішіть клопотання на слідчого, що ви не взмозі отримати мед. документацію та прохайте його вилучити медичну дкоументацію в порядку ст 160 КПК України .

    Адвокат Евгений Александрович

    Здравствуйте

    Выписной эпикриз в отношении Вас, имеете право получить Вы в больнице.

    Историю же Вашей болезни, для проведения судебно-медицинской экспертизы, имеет право получить следователь, прокурор на основании определения следственного судьи.

    При наличии вопросов обращайтесь индивидуально через Звернутися.

    Всего доброго!

    Удачи Вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України