Задайте вопрос юристу

827 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Адвокатура, 06 января 2021, вопрос №35925

Як врегулювати з виконавчою службою питання стягнення коштів по кредиту?

Маю борг перед приват банком. На час, коли я брала кредит на розвиток бізнесу у мене не було проблем з коштами. Займаємося з чоловіком театральним мистецтвом і вчимо дітей у студії. Зробили ремонт у орендованому приміщенні за кредитні кошти і з часом сплата пл кредиту ставала все важчою.   На даний момент не працюємо ні я ні мій чоловік. Чоловік час від часу їздить на роботу у Польщу. Банк передав виконавчій службі мою справу. На даний момент моя заборгованість складає 142.000 грн. За останній рік це непідйомна сума для нас. Рахунки заарештовані. Як мені домовитися з виконавчою і що я маю робити в такому випадку аби частинами повернути кошти, частинами які зможу осягти?

Ответы юристов (1)

    Левченко Ксенія Сергіївна
    Общаться в чате Левченко Ксенія Сергіївна 3 года назад

    Юрист, г. Винница, 16 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации
    1. Банк передав виконавчій службі мою справу. На даний момент моя заборгованість складає 142.000 грн. За останній рік це непідйомна сума для нас. Рахунки заарештовані. Як мені домовитися з виконавчою і що я маю робити в такому випадку аби частинами повернути кошти, частинами які зможу осягти?

    Доброї ночі. Потрібно аналізувати ситуацію вцілому. Можливо суму боргу можна оскаржити та зняти арешт з рахунків, можливе також розстрочення платежів в судовому порядку.

    Звертайтесь, якщо потрібна допомога у вирішенні проблеми.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України