Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Автомобільне право, 04 лютого 2021, питання №37573

Закрытое провадженя как закрыли

Здравствуйте скачал приложении дия там висят провадженя 2 из них пишет закрыто это было штраф по 130. На 10200 И лишения прав на год было это 2017 году щас зашол там есть штраф с приват банка 1800 этот висит открыт. Написал на почту в исполнительную службу она подтвердила что один штраф открыт я спросил за 130 она не дала ответа если провадженя закрыто значит штрафа нет и можно забрать права? Мне в исполнительной службе должны дать какие-то бумаги для предъявления в полиции?

Відповіді юристів (2)

    Бойченко Людмила
    Бойченко Людмила 3 роки тому

    Адвокат, м. Кропивницький

    У випадку, якщо виконавче провадження закрито у зв'язку з виконанням, то державний виконавець має надіслати постанову про закриття виконавчого провадження.

    При наявності додаткових питань та детальної інформації можете звертатись через мій профіль на сайті.

    Бойченко Людмила
    Бойченко Людмила 3 роки тому

    Адвокат, м. Кропивницький

    Доброго дня.

    Якщо термін, на який Вас було позбавлено водійських прав вийшов, то Ви маєте звернутись до управління поліції. Підставою для поновлення водійських прав є закінчення терміну, а не закінчення виконавчого провадження.

    Варто зазначити, що відповідно до Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами, особам, позбавленим права на керування транспортними засобами за керування такими засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, посвідчення водія повертається після обов’язкового проходження позачергового медичного огляду та складення теоретичного і практичного іспитів.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України