Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право и процесс, 05 мая 2021, вопрос №41951

Чи потрібна мені вже зараз допомога юриста, адвоката?

Здрастуйте! Дитина віком 1,6 років випала з вікна 2-го поверху, отримала певні ушкодження, зараз у задовільному стані, в лікарні пробула 6 днів, 3 дні з яких в реанімації. На момент падіння мати перебувала у кімнаті з дитиною, вікно було прочинене на провітрювання, жінка шукала соску дитини біля ліжка за яким не було видно дитини і саме тоді трапився нещасний випадок. Поліція відкрила кримінальне провадження. Підкажіть, будь ласка, чи нестиме мати дитини відповідальність за цей випадок і яку саме?

Ответы юристов (1)

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович 3 года назад

    Адвокат, г. Киев, 30 лет опыта

    Добрий день!

    Може мати притягнення до кримінальної відповідальності за недогляд за дитиною за статтею 166 Кримінального кодексу України.

    Якщо треба допомога, повна консультація та алгоритм дій Звертайтеся.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України