Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Автомобильное право, 01 июня 2021, вопрос №43144

Як можуть визнати згоду недійсною

Мій брат має свій земельний пай та володів моїм за моєю згодою. Кошти на обробку двух паїв та посіви йому запропонував тесть в якості допомоги, з дочкою якого він мав відносини (цивільний шлюб). Був зібраний урожай, з якого тесть забрав свої вкладені гроші.Прибуток від урожаю він віддав через півтора року на придбання автомобіля. Зараз тесть вимагає половину доходу від колишнього урожаю, адже відносини брата з його дочкою зруйнувались. Автомобіль брат записав на матір. Тесть буде подавати на визнання угоди на продаж автомобілю не дійсною та намагатися відсудити гроші від урожаю, на які був придбаний автомобіль. На скільки правомірними є його дії, адже орендного договору не було?

Ответы юристов (1)

    Марусяк Андрій Романович
    Марусяк Андрій Романович 2 года назад

    Адвокат, г. Харьков, 7 лет опыта

    На скільки правомірними є його дії, адже орендного договору не було?

    доброго дня! дії тестя правомірні, нікому не забороннено подавати до суду позов для захисту своїх прав.

    Я вважаю позов тестя безперспективним. Але ця оцінка суб'єктивна, оскільки матеріали справи я не вивчав і можливо у тестя є докази.

    У будь-якому разі вам необхідно захищатись.

    https://court.gov.ua/fair/ сайт, де ви маєте можливість перевірити, чи подали на вас до суду. Щасти вам!


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України