Задайте вопрос юристу

828 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Земельное право, 09 июня 2021, вопрос №43505

Відмова у наданні дозволу на розроблення проекту

Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи правомірна відмова сільської ради у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою для ОСГ у зв’язку з тим, що буцімто,за вказаним мною бажаним місцем розташуванням земельної ділянки , вже було надано дозволи іншим людям. Але без посилання на рішення сесії та без конкретизації ,яким саме особам було надане таке рішення. Виглядає просто як відписка. Чи можна щось зробити в такій ситуації? Заздалегідь, дякую за відповідь.

Ответы юристов (1)

    Костюк Любовь Тарасовна

    Доброго дня, такі "відписки" як ви їх назвали дають в більшості випадків. В наданому вам рішенні про відмову, селишна рада не має права повідомляти кому був наданий такий дозвіл. Але і відмова неправомірна, тому оскаржуйте її в судовому полрядку, суд скасує, і знову вернетесь на той самий круг. Отримати земельну ділянку дуже складно, будьте готові до тривалої "війни" з ОТГ.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України