Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 27 июля 2021, вопрос №45888

Чи можна блокувати рахунок коштів дитячих виплат

Доброго дня. Скажіть будь ласка чи має право юстиція накладати арешт на рахунок коштів а саме пенсія дитини інваліда та разова допомога.

Ответы юристов (1)

    Ватаманюк Олег Васильович

    Доброго дня, коли виконавець блокує рахунки він не володіє інформацією про призначення рахунку. У вашому випадку потрібно звернутись в банки про надання виписки по рахунку, де буде вказано що даний арештований рахунок використовується для отримання соціальних пільг. А потім звернутися до виконавця який арештував рахунок з заявою про зняття арешту з рахунку для отримання соціальних виплат.

    Якщо потрібна допомога у вирішенні даного питання звертайтесь.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України