Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Трудовое право, 18 августа 2021, вопрос №47243

Компенсацмя при увольнение работодателем

Добрый день. Подскажите пожалуйста, если происходит увольнение работодателем. Сколько должны выплатить мне компенсации?

Ответы юристов (4)

    Юсько Іван Михайлович
    Юсько Іван Михайлович 2 года назад

    Юрист, г. Ровно, 7 лет опыта

    Доброго дня, Наталія!

    При звільненні працівнику має бути виплачено заробітну плату за відпрацьований час за місяць до звільнення, компенсацію за дні невикористаної щорічної відпуски в т.ч. додаткової на дітей, а також в окремих випадках вихідну допомогу.

    • Наталия Клиент 2 года назад

      Так как раньше выплачивали несколько минимумов(зарплат) как компенсацию сейчас нет?

      • Юсько Іван Михайлович
        Юсько Іван Михайлович 2 года назад

        Юрист, г. Ровно, 7 лет опыта

        В залежності від того на якому підприємстві Ви працюєте, із якої підстави звільняєтесь. Якщо це державна служба і наприклад скорочення посади чи вихід на пенсію, тоді виплата додаткової компенсації є обов'язковою. Якщо це роботодавець приватної форми власності, то в такому випадку компенсацій немає.

        • Наталия Клиент 2 года назад

          Частная медицинская лаборатория с официальным трудоустройством всех сотрудников.

          В мои обязанности входит расширение территории, а территорию для новых офисов никто не хочет рассматривать. При этом нет снабжения нужной рекламной продукции. А план требуют.

          В такой ситуации как?


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України