Задайте вопрос юристу

829 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Автомобильное право, 23 ноября 2021, вопрос №51986

Как подать заявления в суд о переносе засидания?

Жывем загородном, поламалась машына, не смогли попасть на суд по ДТП, позвонили в суд предупредили, сказали нужно написать заявления? Нужен пример что писать, как описать причину.

Ответы юристов (1)

    Гончаренко Константин

    Доброго дня!

    До Зарічного районного суду м. Суми

    Адреса:

    4000, м. Суми, вул. Академічна,13

    Суддя

    Сибільов Олексій Валерійович Особа, що притягається до адміністративної відповідальності:

    Макошенець Роман Григорович

    Місце реєстрації:

    40035, м. Суми, вул. ПРОСПЕКТ МИХАЙЛА ЛУШПИ,БУД , кв.

    Податковий номер:

    Адреса для листування:

    Збігається з місцем реєстрації

    Тел.: 095 678

    Email: немає

    Справа № 591/6581/21

    КЛОПОТАННЯ Про оголошення перерви у розгляді справи

    (в порядку ч.1 ст.268 КУпАП: «особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право заявляти клопотання»)

    5 вересня 2021 року стосовно мене складено протокол № про вчинення мною адміністративного правопорушення, передбаченого ч.6 ст.121 КУпАП.

    За вчинення інкримінованого мені адміністративного правопорушення передбачене покарання, мінімальний та максимальний розмір якого значно відрізняється. Відповідно до ч. 2 ст. 33 КУпАП при накладенні стягнення враховуються характер вчиненого правопорушення, особа порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом'якшують і обтяжують відповідальність. Крім того, згідно зі ст.280 КУпАП орган (посадова особа) при розгляді справи про адміністративне правопорушення зобов'язаний з'ясувати: чи є обставини, що пом'якшують відповідальність, а також з'ясувати інші обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.

    Проте на даний момент неможливо достеменно з’ясувати та підтвердити обставини, які пом’якшують вину та ступінь вини. Бо не було отримано один з документальних доказів , що підтверджують протиправні дії з боку інспектора УПП – Тарахно В.М. (нагрудний знак - № 0170905) (а саме: офіційної відповіді від Управління патрульної поліції Сумської області на мою скаргу від 07.09.21, щодо неправомірних дій та перевищення посадових повноважень вищевказаним інспектором поліції.

    Для підготовки та подання таких документів в якості доказів потрібен певний додатковий час. Всі ці обставини підлягають безумовному встановленню, оскільки впливають на відповідальність та її міру.

    У зв’язку із зазначеним, розгляд справи на даний час неможливий та підлягає відкладенню на деякий час, шляхом оголошення перерви у розгляді справи.

    Враховуючи викладене, керуючись ч. 2 ст. 33, ч. 1 ст. 268, ст. 280 КУпАП, з метою всебічного, повного і об'єктивного з'ясування обставин справи, вирішення її в точній відповідності до закону:

    ПРОШУ:1. Долучити дане клопотання до матеріалів справи про адміністративне правопорушення.2. Оголосити перерву у розгляді даної справи про адміністративне правопорушення.3. Про дату, час та місце розгляду справи повідомити письмово.

    Додатки:

    1.Копії письмових пояснень в 1 прм на 2 арк.

    2.Копія поданої скарги в 1 прм. На 2 арк.

    3. Відеозапис події на флеш накопичувачі 1 шт.

    З повагою, Р.Г. Макошенець

    20.09.2021

    ---

    ДАЛЬНЕЙШИЕ КОНСУЛЬТАЦИИ МИНИМАЛЬНО ПЛАТНЫ(кнопка віддячити под консультацией зеленого цвета)

    З повагою,

    Костянтин Гончаренко


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України