Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Сімейне право, 07 лютого 2022, питання №55711

Чи дійсно я винна ці кошти?

Моя мати ще під час навчання в університеті брала всю мою стипендію. Ці конти йшли на частину оплачування квартири, на продукти, тощо. Я не відкладала із цих грошей для себе нічого. Згодом я почала працювати. Заробляла мало, але хоч щось. Моя мама сказала, що я не маю свої грошей, а це гроші сім'ї. Звісно я віддавала всі кошти, які заробила їй. Тепер я захворіла на рак. В родині мене ніхто не підтримує. Через постійні сварки моєї матері із рідними вони розірвали із нами зв'язок. Я звільнилась із роботи через заворювання і хронічний біль, який мені не давав нормально працювати. А мати витратила великі кошти на ліки для мене і на аналізи, МРТ. Вона сказала, що я тепер їй винна 25 тисяч грн. За лікування. Згодом сума збільшилась удвічі. Що мені робити? Чи дійсно я маю їй віддати ці кошти?

Відповіді юристів (1)

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович 2 роки тому

    Юрист, м. Львів, 8 років досвіду

    Доброго вечора. Вам потрібно якомога швидше знайти нову роботу, щоб мати засоби для існування. Не віддавайте просто так Вашій матері Ваші гроші, а ховайте їх від неї.

    Ви можете звертатись до мене для надання додаткових юридичних послуг з цього чи інших питань.


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України