Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 17 мая 2022, вопрос №64490

Власники квартири змінили замок не віддають речі

Доброго дня, Началась війна виїхали з Києва власники змінили замок і не віддають речі, комунальні оплачені ,квартира була оплачена,вимагають велику сумму яко би за збитки які в квартирі , гроші вимагають на карту тіки тоді я зможу забрати речі.що робити в такому випадку? договору нема

Ответы юристов (3)

    Промський Євгеній Сергійович

    Добрий день! Слід звертатись до поліції з завою про злочин. Також, якщо речей багато та вони є цінними, є сенс звертатись до суду з позовом. Для більш детальної консультації натискайте кнопку "звернутися".

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю!

    У ВАС Є ДОСТАТНІЙ АЛГОРИТМ ДІЙ, АБИ ПОВЕРНУТИ РЕЧІ:

    1. ПОГРОЗА ЗВЕРНЕННЯ В ПОЛІЦІЮ.

    2. ПОГРОЗА ЗВЕРНЕННЯ ДО ПОДАТКОВОЇ ІЗ ЗВЕРНЕННЯМ ПРО ПОРУШЕННЯ ВЛАСНИКАМИ ПОДАТКОВОГО ЗАКОНОДАВСТВА.

    3. ПОГРОЗА ЗВЕРНЕННЯ ДО СУДУ.

    У випадку відсутності реагування, від погроз потрібно переходити до дій у визначеному алгоритмі.

    Всього доброго! Сподіваюсь, що консультація була корисною. Якщо є додаткові питання, звертайтесь індивідуально, натиснувши кнопку «Звернутися»!

    Жупинский Николай Андреевич

    Якщо договору оренди немає то і Вас скоріш за все (99%) не існує разом з речами ні для поліції, ні для суду тим більше. Для початку підготуйте хоч якісь докази для поліції (в суд точно ні з чим звертатись!), записи розмов, переписка в вайбері тощо. Провокуйте їх на переписку, спілкуйтеся, нехай вимгають гроші. Пізніше можете звернутись до поліції з заявою про вимагання грошей. Поки що Вам ні з чим кудись звертатись.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України