Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Недвижимость, 22 мая 2022, вопрос №64920

Права арендатора квартиры во время военного положения

Доброго дня.Чи має право квартирант себе так поводити? Останній раз платила у лютому, речі забрала у кінці травня.Ключі не повертає і погрожує судом.
Я вас зрозуміла. Але є ще одне, що ви не згадуєте.
За нашим з вами договором ви мені маєте повернути аванс за останній місяць (я платила за перший та останній місяць при заселенні), та знов таки за договором за березень (є пункт про форс-мажор від мене не залежні обставини - війна підпадає під цей пункт). Я вам плачу авансом наперед. Якщо є комунальні (ви казали 150 грн?) за лютий відмінусуйте.
Перерахуєте мені гроші і ми розійдемось (8400-150=8250грн). Я заберу речі і віддам ключі,як тільки можна буде їх забрати (без ліфта неможливо знести меблі).
Якщо відмовитесь повертати борг, то я подам до суду на стягнення і моральну шкоду, на майно накладуть арешт. Продати/ здати не зможете. Не лякаю. Просто попереджаю. Думаю ми розійдемось миром.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України