Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Гражданское право, 29 июня 2022, вопрос №67966

Відстрочка від мобілізації

Чи має мій чоловік право на відстрочку від мобілізації, якщо мій батько інвалід 1 групи (мама працює), ще в мене є брат(який теж працює). У реєстрації постійного догляду відмовляють, так як вони приписані за різними адресами( в одному населеному пункті)?

Ответы юристов (3)

    Промський Євгеній Сергійович
    Промський Євгеній Сергійович год назад

    Адвокат, г. Киев, 4 года опыта

    Добрий день! Ваш чоловік має право на відстрочку незалежно від оформлення постйного догляду та наявності інших рідних. Для більш детальної консультації натискайте кнопку "Звернутися."

    Комаса Александр Владимирович
    Комаса Александр Владимирович год назад

    Адвокат, г. Чернигов, 11 лет опыта

    Доброго дня. Так можна оформити звільнення від мобілізації. Для цього потрібно подати заяву до Центру комплектування та соціальної підтримки (воєнкомат по старому) раззом з документами, що підтверджують вазані Вами обставини та отримати відповідну відмітку про відстрочку у воєнному квитку або тимчасовому посвідченні.

    Якщо необіхідна допомога та більш детальна консультація, натисніть "Звернутися", буду радий допомогти.

    З повагою, Олександр Комаса.

    Адвокат Евгений Александрович
    Адвокат Евгений Александрович год назад

    Адвокат, г. Киев, 30 лет опыта

    Добрий день!

    Так він має право на відстрочку від призову по мобілізації та право на перетин кордону.

    У разі наявності запитань звертайтеся через кнопку зеленого кольору Звернутися.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України