Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Цивільне право, 07 липня 2022, питання №68737

Альтернатива студенському квитку іноземного вузу

Добрий вечір!
Поступаю в магістратуру польського вузу на денну форму навчання. Університет готовий надіслати документи про зарахування студентом, але студентський квиток не буде робити.
Як я розумію, для виїзду закордон (після отримання відстрочки та дозволу від військомату) потрібен і студентський квиток або віза. Як альтернатива цьому документу? Чи юридично підходить квиток ISIC як міжнародне посвідчення, що підтверджує статус студента, для прикордонної служби?

І друге питання - як ви порадите щодо візиту у військомат для отримання відстрочки і дозволу - чи варто туди йти одному чи краще з адвокатом, для точного дотримання всіх моїх прав?

Відповіді юристів (1)

    Промський Євгеній Сергійович
    Промський Євгеній Сергійович рік тому

    Адвокат, м. Київ, 4 роки досвіду

    Добрий день!

    Чи юридично підходить квиток ISIC як міжнародне посвідчення, що підтверджує статус студента, для прикордонної служби?

    Так, цього буде достатньо!

    І друге питання - як ви порадите щодо візиту у військомат для отримання відстрочки і дозволу - чи варто туди йти одному чи краще з адвокатом, для точного дотримання всіх моїх прав?

    Ваші права це точно захистить, але якщо у вас з документам все в порядку, хвилюватись немає причин.

    Для більш детальної консультації натискайте кнопку "Звернутися".


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України