Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Нерухомість, 08 липня 2022, питання №68798

Як нам поступити в цій ситуації?

Доброго дня! Ми купили квартиру в розстрочку, коли ми підписували договір було сказано що ми будемо платити по курсу НБУ долара, вчора нам скинули заднім числом додаток що ми більше не платимо по нбу, а по курсу долара приват банка! І сказали підписати документ? Що робити

Відповіді юристів (4)

    Промський Євгеній Сергійович
    Промський Євгеній Сергійович рік тому

    Адвокат, м. Київ, 4 роки досвіду

    Добрий день! Договір на то і договір, що ви маєте право його не підписувати. Не підписуйте документ та платіть як платили.

    Юрій Клієнт рік тому

    нам його скинули, то просто додаток

    • Промський Євгеній Сергійович
      Промський Євгеній Сергійович рік тому

      Адвокат, м. Київ, 4 роки досвіду

      Додаток до договору так само має підписуватись. Натискайте кнопку "Звернутися". Треба сам документ проаналізувати.

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Дброго дня!

    Для того щоб відповісти на Ваше запитання, надо бачити договір, для того щоб пересвідчитись як там прописані умови змііни і чи не є відмова від підпису додаткової угоди підставою для розірвання договору.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    За потреби може бути надана письмова консультація


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України