Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Миграционное право, 22 августа 2022, вопрос №71747

Выезд мужчины за пределы контролированных территорий

Я мужчина 28 лет, проживаю в Киеве более 3-х лет, но прописку имею Луганской области, за пределами контроля украинских властей, подскажите могут ли меня пропустить на границе, блокпостах?

Ответы юристов (4)

    Промський Євгеній Сергійович
    Промський Євгеній Сергійович год назад

    Адвокат, г. Киев, 4 года опыта

    Добрый день! Для выезда за границу нужно иметь конкретные основания, прописка здесь ни имеет значения. Для путешествий по Украине ваша луганская прописка будет поводом провести проверку документов, автомобиля и т.д., других существенных ограничений для Вас не будет.

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня!

    Якщо Ви збираєтесь виїхати за кордон, то для того потрібні законні підстави. Якщо ж це Вам потрібно для пересування по Україні, то прописка тут не до чого.

    Будуть питання, тисніть кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Не зовсім зрозуміло що Ви маєте на увазі. Якщо виїзд на окуповану територію - то з юридичної точки зору виїзд на територію на цей час не можливий. Всі виїзди через лінію фронту, що існують зараз (для Луганської області через Харківську т.з. греблю "плотину") є результатом приватних ініціатив та домовленості на місцях.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю, Костя!

    Для виїзду за кордон треба підстава.

    Про всі підстави тут:

    https://dpsu.gov.ua/ua/Peretinannya-derzhavnogo-kordonu-pid-chas-pravovogo-rezhimu-vonnogo-stanu-Pitannya-vidpovid/

    Всього доброго! Якщо Вам потрібна детальна консультація або алгоритм дій, натискайте зелену кнопку "Звернутися".


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України