Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право и процесс, 23 августа 2022, вопрос №71821

Інтегрована інформаційно-пошукова система ОВС, МВС України

Відповідно до п.7.4. Наказу МВС України «Про затвердження Положення про Інтегровану інформаційно-пошукову систему органів внутрішніх справ України» від 12.10.2009 року за № 436 зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 28.12.2009 року за № 1256/17272: «МВС забезпечує реалізацію права кожної особи знайомитися з інформацією про себе, яка зберігається в інформаційних підсистемах ІІПС, Інформаційному порталі МВС України відповідно до чинного законодавства».

Ответы юристов (9)

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня!

    Ви можете користатися будь-якою інформацією, якщо вона не відноситься до службової, або тимчасово закритої для Вас процесуальної.

    • Володимир Клиент год назад

      Зареєстровано в Міністерствіюстиції України26 січня 2022 р.за № 89/37425

      Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства внутрішніх справ України від 12 жовтня 2009 року № 436

      Відповідно до абзацу третього пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731 "Про затвердження Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади", з метою приведення нормативно-правового акта Міністерства внутрішніх справ України у відповідність до законодавства України НАКАЗУЮ:

      1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства внутрішніх справ України від 12 жовтня 2009 року № 436 "Про затвердження Положення про Інтегровану інформаційно-пошукову систему органів внутрішніх справ України", зареєстрований у Міністерстві юстиції України 28 грудня 2009 року за № 1256/17272 (із змінами).

      2. Департаменту інформатизації Міністерства внутрішніх справ України (Михайлов О.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

      3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

      Т.в.о. Міністра

      Є. Єнін

      • Гіммельфарб Станіслав  Олегович

        Питання в чому полягає?

        • Володимир Клиент год назад

          Ознайомлення з відомостями згідно положення про інформаційний портал МВС України

          • Бабенко Олександр Юрійович
            Бабенко Олександр Юрійович год назад

            Юрист, г. Днепр, 10 лет опыта

            Цікавить які саме відомості Вас цікавлять.

            Оскільки в ІПНП дуже багато розділів, та інформації в повній мірі не структурована. Тобто в одному розділі відомостей про Вас взагалі може не бути, а в іншому розділі (наприклад Власник авто) відмості можуть бути про Вас. Крім того деякі відомості можуть дублюватись - стосовно подій, які зареєстровані в ІПНП

            • Гіммельфарб Станіслав  Олегович

              Якщо Ви більш докладно змалюєте Вашу ситуацію, яку саме інформацію Вам потрібно отримати буде набагато простіше надати Вам допомогу. Крім того. Далеко не вся інформація щодо особи може бути нею отримана в вільному доступі, в деяких випадках інформація можливо отримати тільки через адміністраторів системи або користувачів з постійним доступом до системи.

      • Айвазян Юрий Климентьевич
        Айвазян Юрий Климентьевич год назад

        Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

        Общаться в чате

        Наказ втратив чинність на підставі Наказу Міністерства внутрішніх справ N 1 ( z0089-22 ) від 06.01.2022

    Бабенко Олександр Юрійович
    Бабенко Олександр Юрійович год назад

    Юрист, г. Днепр, 10 лет опыта

    Вітаю

    Вказаний Вами наказ в січні 2022 ркоу втратив чінність

    Наказ МВС 06.01.2022 № 1 Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства внутрішніх справ України від 12 жовтня 2009 року № 436.

    Зараз НПУ користується наступним наказом - Наказ МВС 03.08.2017 № 676 Про затвердження Положення про інформаційно-комунікаційну систему «Інформаційний портал Національної поліції України»

    Тож врахуйте цей момент

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Вказаний Вами нормативний акт втратив чинності згідно наказу міністра МВС № 1 06.01.2022 р.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України