Задайте вопрос юристу

836 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Уголовное право, 06 сентября 2022, вопрос №72610

Что будет и как выйти из дела

При драке нанёс три ножевых ранения парню сказали что не проникающие, лёгкие телесные что мне за это грозит

Ответы юристов (5)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Добрый вечер.

    Не зная всех обстоятельств дела невозможно ни дать квалификацию, ни предложить порядок действий

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю!

    Ви отримали повідомлення про підозру?

    Все залежить від еспертизи та кваліфікації злочину.

    Всього доброго! Якщо Вам потрібна детальна консультація або алгоритм дій, натискайте зелену кнопку "Звернутися".

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня!

    Треба знати базові лементи справи, як також Ваш процесуальний статус: чи є підозра/обвинувачення тощо. Хотілося б також побачити результати експертизи.

    Буде бажання продовжити розмову, звертайтесь до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото!

    Босак Назар Орестович
    Босак Назар Орестович год назад

    Юрист, г. Львов, 8 лет опыта

    Добрий вечір. Непроникаючі поранення-це поранення без проникнення до грудної або черевної порожнин. Ступінь важкості тілесних ушкоджень визначає судово-медичний експерт.

    Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я або незначну втрату працездатності, - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

    Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 121 цього Кодексу, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров'я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину, - карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

    Якщо Ви нанесли ті поранення бойовим ножем і не отримали права на носіння холодної зброї, то Вам можуть інкримінувати також частину другу статті 263 Кримінального кодексу України.

    Ви можете звертатись до мене для надання різних додаткових юридичних послуг з цього чи інших питань. Я можу, зокрема, надати Вам і детальну правову консультацію з даного запитання.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України