Задайте питання юристу

836 юристів готові відповісти зараз

Відповідь за ~15 хвилин

Задати питання на сайті

Автомобільне право, 22 листопада 2022, питання №76118

Проблема з водійським посвідченням!

Доброго дня! Я зіткнувся з великою проблемою.

На даний момент перебуваю в Грузії, тому що в нашій країні зараз триває війна, у мене тимчасові права і їхній термін закінчується вже в жовтні, не знаю що робити, не можу знайти відповіді на питання, "як отримати мої постійні українські права, якщо я перебуваю в іншій країні" :(

Прошу, допоможіть будь ласка!

Відповіді юристів (3)

    Гіммельфарб Станіслав  Олегович

    Доброго дня.

    Ви можете замовити водійське посвідчення через електронний кабінет водія https://e-driver.mvs.gov.ua/login і у Вас воно буде в електронному вигляді. Для того щоб отримати "паперовий" варіант, Вам необхідно оформити нотаріальну довіреність через Посольство України в Грузії або місцевого нотаріуса та надіслати обраній особі в Україну, для того щоб вона могла отримати посвідчення за Вас.

    Якщо Ви бажаєте отримання повної консультації та надання алгоритму всіх можливих дій в Вашій ситуації, Ви можете звернутися до мене персонально, натиснувши кнопку "Звернутись" вгорі.

    • Даниил Клієнт рік тому

      Доброго дня! Величезне Дякую!

      • Гіммельфарб Станіслав  Олегович

        Будь ласка. Якщо консультація Вам допомогла, натисніть, прошу, на зелену "галочку" біля мого фото, також вітається відгук! Дякую!


Схожі питання


Кодекси Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України