Задайте вопрос юристу

835 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Автомобильное право, 14 декабря 2022, вопрос №77043

Автомобіль на штрафмайданчику

Автомобіль було продано по ген. Довіреності в 2016р. Після чого до власника звернулись треті особи , які купили автомобіль в 2022р, у тих людей яким власник авто дав довіреність в 2016р. Придбали в розібраному стані після ремонту двигуна. При знятті з обліку автомобіль вилучили через відсутність номерного знаку двигуна ( знищений механічним способом, вказано у висновку експерта. Документи передають на суд. Що чекає власника?

Ответы юристов (7)

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    Складно сказати, оскільки не відомо, чи йде хоч якесь розслідування. Тут потрібно працювати з адвокатом та подавати відповідний адвокатський запит.

    Чи складено протокол у даному випадку?

    Всього доброго! Для більш детальної консультації звертайтесь індивідуально, натиснувши зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.

    • Ірина Клиент год назад

      експертом встановлено що пошкодження механічне, справу передали в суд, сьогодн

    • Ірина Клиент год назад

      під запитанням є документ той що видав експер

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Общаться в чате

    Доброго дня!

    Фактично авто не було продано і переоформлено на нового сланика. Тому власника може чекати відповідальність за статтею 290 ККУ Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу:

    Знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова, або заміна без дозволу відповідних органів номерної панелі з ідентифікаційним номером транспортного засобу -

    караються штрафом від ста п'ятдесяти до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

    {Стаття 290 із змінами, внесеними згідно із Законом № 586-VI від 24.09.2008 }

    У разі виникнення уточнюючих питань, звертайтесь до мене персонально, натиснувши кнопку "звернутись" біля мого фото.

    Якщо ж консультація була достатньою, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.

    Корнійчук Євген Іванович

    Доброго дня, можу вам допогти, натискайте кнопку звернутися.

    • Ірина Клиент год назад

      не виходить, пише що номер не вказаний повніст

    • Ірина Клиент год назад

      0501674775 мій номе


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України