Задайте вопрос юристу

828 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

ДТП, транспортное право, 08 марта 2023, вопрос №81897

Як оформити документ про відшкодування коштів виновником ?

Як оформити документ що засвідчує про те що винуватець ДТП буде відшкодовувати збитки завдані при ДТП? Виник дтп згоден відшкодовувати збитки але частинами, частину зараз і частину після того як страхова компанія виплатить суму, після цього він хоче віддати різницю коштовності авто. Як це оформити документом щоб страхова компанія не відказала у виплаті та чинник виплатив все інше?

Ответы юристов (2)

    Гордієнко Юрій Петрович
    Общаться в чате Гордієнко Юрій Петрович год назад

    Адвокат, г. Киев, 20 лет опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго дня, Єлизавета!

    Отримання коштів від винуватця ДТП підтверджується написаною Вами розпискою. До повного відшкодування завданої шкоди, не пишіть, що у Вас відсутні будь-які претензії до винуватця ДТП...

    Для отримання більш детальної консультації натискайте кнопку "Звернутися" поряд з моїм фото...

    Айвазян Юрий Климентьевич
    Общаться в чате Айвазян Юрий Климентьевич год назад

    Адвокат, г. Николаев, 32 года опыта

    Обратиться Бесплатная оценка вашей ситуации

    Доброго дня, Єлізавета!

    Ви можете отримати розписку про готовність оллатити витрати винуватцем ДТП хоч зараз! До його страхової компанії це не має ніякого відношення. Але раджу зробити це нотаріально. Також мушу попередити, що страхові компанії далеко не одразу виконують свої зобов'язання! Також повинні мати на увазі той можливий варіант, коли страхова компанія винуватця ДТП може взагалі відмовити йому у виплаті.

    У разі виникнення уточнюючих питань або бажання порадитись зі мною персонально, натискайте кнопку "звернутись" біля мого профілю.

    Якщо ж консультація задовільнила Вас, активуйте сіру галочку та залиште відгук на знак подяки.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України