Задайте вопрос юристу

833 юриста готовы ответить сейчас

Ответ за ~15 минут

Задать вопрос на сайте

Семейное право, 02 июня 2023, вопрос №86234

Могут ли забрать мужа на войну , если имеется двое детей и один ребенок не родной , но под его обеспечением

Добрий день , скажіть будь ласка, сім'я в шлюбі і є дві неповнолітні діти від чоловіка і третя неповнолітня дитина не рідна, але також на забезпеченні мого чоловіка, тому що рідний батько не забезпечує дитину і не платить аліменти. Чи мають право забирати чоловіка на війну воювати?

Ответы юристов (2)

    Иванюк Руслан Эдуардович

    ВІтаю, якщо ви надасте достатньо доказів про утримання не рідної дитини ваш чоловік буде мати право на відстрочку від мобілізацї, одни із доказів повинно бути довідка з реєстру боржників про не сплату аліментів.

    Кирда Вячеслав Володимирович

    Вітаю.

    У цій ситуації чоловік має повне право на отримання відстрочки за умови того, що він доведе ТЦК факт утримання цієї дитини. При цьому біологічний батько не повинен її утримувати, доказом чого буде довідку про наявність заборгованості по аліменатам із суду.

    Всього доброго. Для більш детальної консультації натискайте зелену кнопку Звернутися/Обратиться нижче фото! Буду радий допомогти.


Похожие вопросы


Кодексы Україна

Кодекс України з процедур банкрутства Кодекс цивільного захисту України Кримінальний процесуальний кодекс України Митний кодекс України Повітряний кодекс України Податковий кодекс України Кодекс адміністративного судочинства України Цивільний процесуальний кодекс України Кримінально-виконавчий кодекс України Господарський кодекс України Цивільний кодекс України Сімейний кодекс України Земельний кодекс України Кримінальний кодекс України Водний кодекс України Кодекс торговельного мореплавства України Про надра Лісовий кодекс України Господарський процесуальний кодекс України Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 213 - 330) Кодекс України про адміністративні правопорушення (статті 1 - 212-21) Житловий Кодекс Української РСР Європейський кодекс соціального забезпечення Бюджетний кодекс України